Čuveni doktor otkriva: Ovo je PRIRODNI LEK ZA HELIKO BAKTERIJU I ČIR NA ŽELUCU

Veoma je pohvalno kad lekari hoće da pomognu i preporuče nešto što je prirodni lek, što stvarno pomaže i lako je dostupno. Ima lekara koji jednostavno podele sa nama neke prirodne lekove, a ne da nas samo šalju u apoteku bez potrebe. Tako je sad već čuveni doktor Nestorović preporučio prirodni lek za želudac, a to je običan svež kupus. Budući da je on i sam koristio ovaj recept, po njegovom iskustvu rezultati su odlični. Dakle, pre nego što krenete sa jakom antibiotskom terapijom za lečenje heliko bakterije i čira na želucu, možda bi trebalo da probate ovaj recept. Neki oblici su postali i rezistentni na poznatu trojnu terapiju antibiticima, pa ne preostaje ništa drugo nego da probamo sa kupusom. Kupus apsolutno ne može da nam naškodi.

Doktorov recept za lečenje heliko bakterije i čira na želucu

Narendajte kupus i stavite u teglu, da bude oko pola tegle. Zatim nalijte prokuvanu vodu gotovo do vrha tegle. Stavite u frižider da stoji 2 dana. Procedite i pijte ovu vodu od kupusa. Jedna čaša od 2 dl se pije ujutro, a jedna uveče. Tako bi trebalo raditi 2 nedelje, do ozdravljenja. Znači da svaki dan treba praviti novu teglu sa kupusom i vodom. Za lečenje rezistentnih oblika heliko bakterije, može se koristiti ova terapija u kombinaciji sa sladićem.

Dejstvo kupusa

Ispostavilo se da kupus ima određene sastojke, koji obnavljaju sluzokožu želuca. Iako ga mnogi smatraju kontroverznim, jer prkosi stereotipima i nudi prirodna rešenja, mora se reći da doktor Nestorović sada nije otkrio ništa novo. Ipak hvala mu na podeljenom receptu, koji će mnogima pomoći. Kao lek se može koristiti i sok od svežeg kupusa. Još daleke 1949. godine profesor Gernett Cheney sa Stanford univerziteta je objavio istraživanje pod nazivom ’’Brzo isceljivanje čira kod bolesnika koji uzimaju svež sok od kupusa.’’
Trinaest pacijenata sa čirom lečeno je sokom od svežeg kupusa, koji kako su pokazali eksperimenti, sadrži faktor protiv čira. Ovaj faktor je vitamin U.
Prosečno vreme zarastanja kratera za sedam ovih pacijenata, koji su imali čir na dvanaestopalačnom crevu bilo je samo 10,4 dana, dok je prosečno vreme kako je navedeno u literaturi, kod 62 pacijenta lečenih standardnom terapijom, bilo 37 dana.
Prosečno vreme zarastanja kratera za šest pacijenata sa čirom na želucu lečenih sokom kupusa bilo je samo 7,3 dana, u poređenju sa 42 dana, kako je navedeno u literaturi, za šest pacijenata lečenih standardnom terapijom.

Share Button
loading...

Ostavite odgovor

error: Content is protected !!