Politika privatnosti

PRAVILA KORIŠĆENJA I POLITIKA PRIVATNOSTI

Pravila korišćenja

Dobro došli na sajt! Adresa našeg web mesta je https://www.lekovitebiljke.com

Prilikom posete i korišćenja bilo kod dela sajta https://www.lekovitebiljke.com/ mi poštujemo vašu privatnost. Takođe maksimalno smo posvećeni čuvanju vaše privatnosti. Dužni smo da vas obavestimo kako se pojedini vaši podaci obrađuju i koriste.

Kako prikupljamo informacije koje nam dostavljate i koje lične informacije skupljamo

Prilikom posete bilo kog dela sajta https://www.lekovitebiljke.com/,  naši webserveri prepoznaju i  beleže IP adresu tog posetioca. Isto tako beleže se i posete sa drugih domena. Sve te dobijene adrese ne mogu otkriti ništa lično o vama. Nama svaka pojedinačna poseta daje uvid o ukupnom prometu našeg websajta. Sve to nam pomaže da bi utvrdili kvalitet posećenosti, ali i ostavlja nam mogućnost da istražimo potencijalnu zloupotrebu iste.

Lekovitebiljke ne prikuplja lične podatke i naši serveri ne beleže automatski  e-mail adrese naših posetilaca..

Koje podatke prikupljamo (Google Analytics)

  • IP Adresa i domena
  • Vreme pristupa sajtu, trajanje i dužina posete.
  • Navigacija unutar sajta (koje stranice posećujete).
  • Vrsta browsera i operativnog sistema pomoću kojeg se pristupili sajtu.
  • Naziv domena i određene stranice ukoliko ste linkovali naš sajt.

Ukoliko nam se obratite direktno e-mailom, te informacije koristimo samo kako bismo bili u poziciji da vam lakše pomognemo. Ne sakupljamo vaše lične podatke ni za jednu drugu svrhu. Informacije koje ste nam dali ne dajemo na uvid, niti ih prosleđujemo bilo kojim drugim privatnim organizacijama.

Komentari na sajtu

Kada posetioci ostave komentar na našim stranicama u obrascu za komentare mi dobijamo vašu e-mail i IP adresu. Te podatke ne dajemo na uvid trećim licima. Vaši komentari se neće objaviti automatski, već će prvo doći na uvid administratoru.

Koliko dugo čuvamo vaše podatke

Ukoliko ostavite komentar, taj podatak i njegovi meta podaci se čuvaju neograničeno. Komentari posetilaca mogu biti provereni i pomoću usluge automažnog prepoznavanja nepoželjne pošte (ANTI SPAM).

Linkovi ka spoljnim stranicama 

https://www.lekovitebiljke.com/ sadrži linkove na webstranice izvan vlastitog sadržaja. Sve zarad boljeg korisničkog iskustva naših posetilaca. Takođe, Lekovitebiljke.com plasira reklame (Google Adsense). Mi nismo odgovorni za postupke navedenih spoljnih websajtova ili sadržaja Google oglasa.

Ugnježdeni sadržaj sa drugih web mesta

Tekstovi na https://www.lekovitebiljke.com/ mogu da imaju ugnježdeni sadržaj (slike, video snimke sa drugih web mesta). Takav sadržaj se ponaša na potpuno identičan način kao da ste posetili drugu web adresu.

Odricanje od odgovornosti 

Sadržaj sajta Lekovitebiljke.com je napravljen isključivo za potrebe opšteg informisanja. Lekovitebiljke.com ne tvrdi da je sadržaj na sajtu tačan, ispravan ili autentičan. Naši tekstovi nisu zamena za stručne medicinske savete.

Vaš pristanak na polisu i ostala pravila

Korišćenjem usluga https://www.lekovitebiljke.com/ Vi pristajete na prikupljanje i upotrebu informacija na način na koji su navedeni u ovoj polisi. Ukoliko odlučimo izmeniti polisu privatnosti, unećemo sve neophodne izmene u ovaj dokument.  Uvek ćete biti obavešteni o informacijama koje prikupljamo i kako ih koristimo u svrhe marketinga.

Na kraju, samo Vi ste dužni i lično odgovorni za ostavljanje ličnih podataka. Molimo vas da budete pažljivi, obazrivi i oprezni kada ste na Internetu!

error: Content is protected !!