Goji krema za lice protiv bora iskustva gde kupiti

Goji krema za lice se pravi od goji bobica i drugih prirodnih sastojaka, a deluje protiv bora i doprinosi čišćenju lica. Godži krema je delotvornija od botoksa i lice vremenom postaje meko, elastično i zategnuto kao bebina guza. Da li je ovo realno, te da li je samo reč o reklami ili su iskustva korisnika goji kreme ono na čemu se bazira tvrdnja? To možete i sami prosuditi, ako probate. Goji krema protiv bora je veoma popularna u svetu, a sve više i kod nas. Ako se pitate gde kupiti, goji krema za lice može se naručiti preko interneta ili pazariti u prodavnicama kozmetike i nekim apotekama.

Godži krema sastojci i dejstvo

Glavni sastojak godži kreme za lice su godži bobice, ali ima tu i drugih sastojaka, kao što su hijaluronska kiselina, retinol, vitamin E i drugi. Koji su precizno sastojci u pitanju i njihov odnos zavise od proizvođača kreme i to je naznačeno na pakovanju. Sastojci iz goji kreme deluju tako, da čiste višak masnoće iz pora, na koži korisnika kreme. Pri redovnoj upotrebi, za određeno vreme, tonus kože i tekstura se popravljaju i koža lica se podmlađuje.

Deluje protiv bora

Evo kako deluje goji krema protiv bora. To je prevashodno revitalizujuća krema. To je antiage cream. Koristi se za negovanje zrele kože i srednje zrele kože.  Goji krema za lice je za 30+ osobe, bez obzira na pol. Ova krema se bori protiv znakova starenja, koji se prvo i posebno ispoljavaju na licu i vratu. Goji krema pomaže prirodnu proizvodnju kolagena, oživljava epitel kože, štiti je, daje koži vlažnost i sjaj. Goji krema pruža delimičnu zaštitu protiv UV zračenja.

Kako se koristi goji krema

Pre nanošenja goji kreme potrebno je umiti lice i vrat vodom i očistiti tonikom za lice. Nanesite godži kremu i razmažite dobro. Nanosi se jednom dnevno, a na početku upotrebe može i ujutro i uveče, znači dva puta na dan. Može se koristiti i kao maska za lice 1-2 puta nedeljno.

Goji krema i iskustva korisnika

Kad je u pitanju goji krema iskustva korisnika su individualna. Komentari su takvi da su korisnice sa zrelom kožom pretežno zadovoljne, dok mlađe osobe u većini slučajeva ne primećuju razliku na koži pri upotrebi goji kreme za lice.

Gde kupiti goji kremu i cena

Postoji više proizvođača za goji krem. Pa gde kupiti goji krema onda. Neki svoje proizvode prodaju preko interneta, po sistemu naručivanja. Drugi tip prodaje je u radnjama kao što su parfimerije i prodavnice kozmetičkih proizvoda. Neki tip goji krema apoteka koja je bolje opremljena takođe prodaje. Kad je u pitanju goji krema cena se kreće u rasponu od nekoliko stotina do nekoliko hiljada dinara, zavisno od proizvođača.

Share Button
loading...

Ostavite odgovor

error: Content is protected !!