Uklonila je bradavice lako pomoću jednog jedinog sastojka

Već smo govorili o biljkama čije mleko uklanja bradavice, kao što je smokva i rusa trava. Stvarno su efikasne, ali šta raditi kad nije sezona ovih biljaka ili šta da rade ljudi kojima ove biljke nisu dostupne. Naravno da postoji rešenje za uklanjanje bradavica tokom cele godine. Javila nam se jedna gospođa koja prati naše priloge i opisala kako ona uklanja bradavice na prirodan način pomoću jabukovog sirćeta. Mi prenosimo njena iskustva.

Sirće na bradavice

Bradavice na koži u vidu sitnih mekih izraštaja, koje još zovu i fibromi, stvaraju neprijatan osećaj tokom svakodnevnih aktivnosti. Nisu opasne, ali smetaju, pošto se nalaze na nezgodnim mestima. Često su na vratu, pa prave probleme prilikom presvlačenja. Zato ih se treba rešiti što pre. Sad ćemo objasniti kako da potpuno bezbolno uklonite bradavice pomoću samo jednog sastojka, odnosno jabukovog sirćeta, koje je svima lako dostupno. Suština je kako obezbediti da jabukovo sirće dugotrajno bude u dodiru sa bradavicom. Uzmite komadić vate i nakapajte jabukovim sirćetom, pa stavite preko bradavice, a preko toga zalepite flaster. Svaki dan nakon tuširanja zamenite novi flaster sa vatom i sirćetom. Cela procedura je bezbolna i trebalo bi da traje nekoliko dana dok bradavica ne otpadne. Kad otpadne na tom mestu će se poznati fleka na koži, koja vremenom nestaje. Ukoliko imate više bradavica, ovo je moguće primenjivati na više njih istovremeno.

Iskustva

Kada su u pitanju iskustva korisnika jabukovog sirćeta za skidanje bradavica, oni su zadovoljni, jer su na ovaj način gotovo svi uspeli da uklone bradavice. Potvrđuju da ništa ne boli, a efikasno je. Rezultati se mogu očekivati za 4 do 5 dana. Jabukovo sirće ne treba koristiti za skidanje bradavica oko očiju ili u predelu genitalija

Share Button
loading...

Ostavite odgovor

error: Content is protected !!