Hurom sokovnik za sporo hladno cedjenje prodaja Beograd Srbija

logoHurom sokovnik je već dobro poznat brend u svetu, a odlikuje ga napredna tehnologija za sporo hladno ceđenje voća i povrća. Ovako kvalitetan uređaj omogućava da se dobije znatno više soka od iste količine plodova, nego kad se koristi običan sokovnik. Hurom sokovnici se prodaju kod nas i mogu da se naruče i kupe u Beogradu i Srbiji.

O huromu

Hurom je kompanija iz Koreje, koja postoji od 1974. godine, kada su napravili prvi sokovnik. Od tada pa do danas dizajneri i inžinjeri, stalno rade na unapređenju proizvoda. Iz kompanije tvrde da se sa njihovim sokovnicima dobija najviše soka, od svih sokovnika,  za istu količinu materijala koja se ubaci. Čak do 35% soka i hranjivih sastojaka više bude sa hurom, nego sa običnim sokovnikom.
Običan sokovnik istina nekako obavi posao, ali on kao da seče i kida plodove, pa na kraju više materijala odbacimo, nego što ostane soka. Hurom sporo i sigurno cedi, u pravom smislu te reči, te se dobija kvantitet i kvalitet. Boja soka koji se dobija sa hurom sokovnikom je drugačija. Žive pune boje sokova nam ukazuju da su hranjivi sastojci ostali u soku, a to je ono najbitnije.
Hurom sokovnici za sporo ceđenje su skuplji u odnosu na obične sokovnike, ali zaista i pružaju više. Naročito su ovi sokovnici popularni kod zahtevnih korisnika. Koriste ih kafići koji nude svojim gostima prirodne ceđene sokove, pojedinci koji jedu sirovu hranu i redovno cede sokove, ali i svi oni koji žele da kvalitetan sokovnik imaju kod kuće.
Hurom ima široku paletu sokovnika, koji su razvrstani po serijama HH, HN, HL, HK, HE, HD, HA i HU.

hurom-hu500

Hurom HU 500

Snaga                          150 W
Napon                  220/240 V
Brzina                            80 obrtaja u minuti
Frekvencija                 50 Hz
Veličina posude       300 ml
Dodatna oprema ( fino sito, grubo sito, četkica za čišćenje, dve posude)
Garancija  10 godina motor, 2 godine delovi

hu700

Hurom HU 700

Snaga                           150 W
Napon                   220/240 V
Brzina                            80 obrtaja u minuti
Frekvencija                  50 Hz
Veličina posude        500 ml
Dodatna oprema ( jedno sito, četkica za čišćenje, dve posude)
Garancija  10 godina motor, 2 godine delovi

Share Button
loading...

Ostavite odgovor

error: Content is protected !!