Sasi voda recept i iskustva

sasiSasi (sassy) voda se koristi za mršavljenje i generalno su pozitivna iskustva. Sasi recept je prost, pa može svako da priušti sebi ovu sasi dijetu. Sasi voda je napitak prijatnog ukusa, tako da nećete imati muke sa ovom vodicom. Čarobni štapić za mršavljenje ne postoji, ali ova sasi voda se pravi od sastojaka koji tope masne naslage, stoga je moguće da će vam zaista pomoći da izravnate stomak ili stanjite butine. Nećemo licitirati koliko kilograma je moguće skinuti za koliko dana sa ovom dijetalnom vodom, jer je to kod svakog individualno.

Kako je sasi voda dobila ime

Sintija Sas (Cynthia Sass) dijetolog i novinar je tvorac ovog recepta i jasno je po kome je sassy voda dobila ime. Dijeta u kojoj se koristi ova sasi voda je poznata kao dijeta za ravan stomak, a ravan stomak je san mnogih osoba oba pola. Ova voda praktično nema kalorija, tako da je idealna za mršavljenje, a posebno aktuelna u letnjem periodu.

Sasi recept

2 l negazirane flaširane vode
1 kašičica svežeg đumbira (rendanog)
1 krastavac isečen na kolutove
1 limun isečen na kolutove
10 listića sveže nane ili 2 kašičice sušenih listića

Sasi voda upotreba

Ovo su sastojci praktično bez kalorija, te stoga idealni za mršavljenje. Sastojke treba dobro izmešati i ostaviti u frižideru, u staklenoj tegli ili bokalu, da prenoće. Ujutro već počnete da pijete sasi vodu i to malo po malo, ceo dan. Ova 2 l sasi vode je taman za jedan dan, a uveče opet napravite za sutra i sve tako. Dobra stvar je što nema nikakvog gladovanja. Nikakva ograničenja u ishrani nisu potrebna, ali je poželjna fizička aktivnost.
Preporuka je da sasi vodu ne koriste trudnice, oboleli od heliko bakterije, gastritisa i čira, te oni koji su eventualno alergični na neki sastojak.

Sasi iskustva

Isustvo mnogih koji su koristili sasi vodu su da je ovo jedan zdrav i prijatan napitak, koji deluje. Mnogi napitci koji ’’tope masne naslage’’ su odvratnog ukusa, a ovaj je sasvim ok. Ako ništa napitak će vas lepo osvežiti, ali iskustva su takva da većina konzumenata kaže da je za nekoliko dana imala pozitivne rezultate.

sassy

Share Button
loading...

Jedno mišljenje na „Sasi voda recept i iskustva“

  1. Sudeći po sastojcima, napitak je veoma prijatnog ukusa i blagotvoran za opšte zdravstveno stanje. Zbunjuje navod da se „ne preporučuje trudnicama“ i nameće pitanja: zašto se ne preporučuje trudnicama i da li mogu da ga piju dojilje?

Ostavite odgovor

error: Content is protected !!