Virusima je odzvonilo! Samo pomešaj REN ĐUMBIR I MED

Mešavina rena, đumbira i meda se vrlo jednostavno priprema, a njena upotreba postala je naročito aktuelna tokom ove pandemije. To je sasvim logično, obzirom na dobro poznato delovanje ovih sastojaka. Ova receptura je prilično moćna, jer dobro štiti pluća i respiratorne organe.

Ren

Ren je sjajan za disajne organe. On ih pročišćava, tako da mnogi koristeći ren lepo prodišu. Odličan je za sinuse. Uništava bakterije i viruse koji se koncentrišu u disajnim putevima. Koren rena može da se kupi na pijaci. Veoma je ljut, ali u tome je lekovitost. Izrendajte koren rena. Od silne ljutine koju poseduje, moguće je da vam krenu suze na oči prilikom rendanja.

Đumbir

Đumbir ima lep miris i isto tako je ljut, a odlično zagreva organizam. Koristi se preventivno i može doprineti da predupredimo prehladu. Odličan je imunostimulans, a posebno u ovoj kombinaciji sa renom. Izrendajte koren đumbira.

Med

Sve prednosti meda su nam dobro poznate, jer smo o tome mnogo čitali i pisali. Med će samo još više unaprediti delovanje ova dva prethodna sastojka.

Priprema i doziranje

U tegli pomešajte šoljicu rendanog rena, šoljicu rendanog đumbira i 250 g meda. Promešajte i poklopite. Čuva se u frižideru. Nakon 2 dana, pošto se sastojci dobro sjedine, krenite sa upotrebom. Uzimaju se 2 kašičice preparata na dan, ujutro pre jela i popodne.


Share Button
loading...

Ostavite odgovor

error: Content is protected !!