Tarski skakavac recept

Tarski skakavac je prirodni preparat za potenciju neobičnog naziva. Ovaj recept potiče sa planine Tara gde se preparat i proizvodi, ali priprema je toliko jednostavna da svako može kod kuće sam napraviti svoj skakvac. Pravi se od sastojaka koji su od davnina poznati kao afrodizijaci, kao što su orašasti plodovi, suvo voće i med. Kada su ovi sastojci proizvedeni na ekološki čistim terenima, onda im to daje dodatni kvalitet, koji je pretočen u ovaj proizvod. Imajući u vidu od čega se pravi, tarski skakavac je izvor energije, a dobar i za imunitet, vitalnost, kao i zdravlje uopšte. U narodu ovaj preparat još zovu seksi skakavac ili planinska prirodna vijagra.

Recept za skakavac

Potrebno je pripremiti čistu i suvu teglu. U teglu ređajte red suvog voća, red orašastih plodova i sve tako do vrha. Od suvog voća idu suve smokve, sušene brusnice i suvo grožđe. Od orašastih plodova trebaće nam orasi, bademi i lešnici. Kada smo poredali sve slojeve, onda dodajemo tečni livadski med. Nalivamo do vrha tegle. Ako voće upije med, onda kasnije dodati još malo da bude do vrha tegle. Tegla se zaklopi i zavrnemo poklopac. Skakavac za potenciju je odmah spreman za konzumiranje, a može se i čuvati. Tegla se čuva na sobnoj temperature, da med ostane tečan i da je proizvod uvek spreman za upotrebu. Ne treba držati proizvod na suncu ili na toplom, niti ga konzumiratio metalnom kašikom, jer tako gubi dragocena svojstva.

Sastojci

50 g oraha
50 g badema
50 g lešnika
50 g suvih smokava
50 g suvih brusnica
50 g suvog grožđa
tečni livadski med

Kako se koristi preparat skakavac

Od davnina su u narodu med i orasi kao afrodizijak korišćeni. Skakavac je nešto slično, gde su samo dodati još neki korisni sastojci. Uzima se kašika ujutro i uveče. U proizvodu ima više suvog voća i orašastih plodova, pa meda, tako da ipak ne treba preterivati, jer je vrlo kaloričan.

Share Button
loading...

Ostavite odgovor

error: Content is protected !!